algemeen

Bij ons kun je op verschillende manieren veilig betalen. 

• iDeal
• Bancontact
• Sofortbanking
• Belfius Direct Net
• KBC/CBC
• Giropay
• Klarna achteraf betalen

Ben je helaas ontevreden over je bestelling dan mag je deze uiteraard retourneren.

Verzending en bezorging

Al onze bestellingen worden verzonden met DHL of onze Label2X koeriersdienst. Wij verpakken onze artikelen zorgvuldig met beschermfolie en kartonnen dozen.

Mocht je wanddecoratie besteld hebben van het materiaal Dibond, dan kan het zo zijn dat aan de achterkant nog een plastic folie zit. Deze kun je eenvoudig verwijderen door even met je nagel langs de randen te gaan. Mocht er geen beweging in komen en is de achterkant van de muurcirkel helemaal mat, dan kun je er van uit gaan dat de folie al verwijderd is. De muurcirkel kun je nu eenvoudig ophangen met ons ophangsysteem.

De track & code ontvang je meestal de avond voor de dag van levering. De code ontvang je op het e-mail adres welke je hebt opgegeven tijdens het bestelproces.

De meeste artikelen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden.

De levertijd van de kussen en wandkleden zal een langere levertijd hebben i.v.m. de productietijd. Deze kunnen wij doorgaans leveren binnen 3-5 werkdagen.

Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging dan zal DHL of onze koeriersdienst proberen het bij de buren af te leveren. De bestelling kun je eenvoudig volgen met de track & trace code en daar kun je ook zien waar het afgeleverd is.

Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Doorgaans kunnen wij leveren binnen 1-4 werkdagen.

De levertijd van de kussen en wandkleden zal een langere levertijd hebben i.v.m. de productietijd. Deze kunnen wij doorgaans leveren binnen 3-5 werkdagen.

Mocht je een bestellingen hebben geplaatst met een muurcirkel en een kussen, dan splitsen wij de order vaak kosteloos en ontvang je de muurcirkel eerder. Het andere artikel leveren wij dan kosteloos na.

Bij bestellingen boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis.

Voor orders onder de €50,- bedragen de verzendkosten voor:

Nederland €4,95
België €8,95

Geeft de track en trace aan dat de bestelling geleverd is maar heb je niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op via de chat, per e-mail of ons telefoonnummer. Wij gaan dan onderzoeken waar je bestelling gebleven is en uiteraard zorgen wij dan voor een passende oplossing.

Doet de track en trace code het helemaal niet wacht dan even een extra werkdag want het kan soms voorkomen dat de koeriersdiensten vertraging hebben. Mocht je je order na 3 werkdagen dan alsnog niet ontvangen hebben, contacteer ons dan direct.

Bevestigen

Oeps, het kan natuurlijk voorkomen dat je het ophangsysteem verkeerd hebt opgeplakt, Probeer deze dan voorzichtig los te wrikken met een mesje of een ander scherp voorwerp. 

Helaas kun je hierna niet hetzelfde ophangsysteem meer gebruiken om de plaat te bevestigen. Wij kunnen niet meer garanderen dat het plaatje dan nog genoeg draagkracht heeft. Je kunt bij ons een nieuw ophangplaatje bestellen via hier.

Mocht je een ophangsysteem los bij willen bestellen dan kan dat hier.


Let hierbij goed op welk ophangsysteem bij welk formaat muurcirkel hoort

Het kan wel eens voorkomen dat we per ongeluk vergeten om het ophangsysteem aan de bestelling toe te voegen. Controleer wel eerst de doos goed aan de binnenkant. Soms zit het ophangsysteem aan de binnenkant vastgeplakt. Is dit alsnog niet het geval? Stuur ons dan een berichtje, dan gaan we je uiteraard een nieuwe toesturen.