Wie is Label2X?

OVER ONS

Dag lieve bezoeker!

Leuk dat je op de '' over ons '' pagina terecht bent gekomen. Ik vind het leuk als je ons een beetje beter leert kennen. Mijn naam, oprichtster van Label2X, is Sanne, 33 jaar en ik ben niet alleen ondernemer maar ook een moeder van 3 prachtige dochters. Ik vind het net als mijn dochters enorm leuk om creatief bezig te zijn. Ik kan uren achter een computer verdwijnen om digitaal te designen en mooie unieke producten te bedenken en realiseren.

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar ondernemer en gedurende deze jaren heb ik meerdere webshops opgezet en beheerd. Elke dag bracht nieuwe uitdagingen en overwinningen met zich mee. Maar het belangrijkst wat ik geleerd heb, is dat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop moet staan.

Onze liefde voor het verfraaien van interieur en het toevoegen van een persoonlijke touch aan de voordeur heeft ons samengebracht en ons geleid naar wat nu Label2X is. 

Bij Label2X geloven we in een persoonlijke aanpak. Mijn team en ik zijn er altijd om jou te helpen. We willen dat je je hier thuis voelt. Dus kom je ondanks onze handige ontwerptool er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Liefs,
Sanne

Wie ben ik?

Leuk dat je op de '' over ons '' pagina terecht bent gekomen. Ik vind het leuk als je ons een beetje beter leert kennen. Mijn naam, oprichtster van Label2X, is Sanne, 33 jaar en ik ben niet alleen ondernemer maar ook een moeder van 3 prachtige dochters.

Ik vind het net als mijn dochters enorm leuk om creatief bezig te zijn. Ik kan uren achter een computer verdwijnen om digitaal te designen en mooie unieke producten te bedenken en realiseren.

Waarom een webshop?

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar ondernemer en gedurende deze jaren heb ik meerdere webshops opgezet en beheerd. Elke dag bracht nieuwe uitdagingen en overwinningen met zich mee. Maar het belangrijkst wat ik geleerd heb, is dat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop moet staan.

Onze liefde voor het verfraaien van interieur en het toevoegen van een persoonlijke touch aan de voordeur heeft ons samengebracht en ons geleid naar wat nu Label2X is.

Waar staan wij voor?

Bij Label2X geloven we in een persoonlijke aanpak. Mijn team en ik zijn er altijd om jou te helpen.

We willen dat je je hier thuis voelt. Dus kom je ondanks onze handige ontwerptool er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Liefs, Sanne